הכל סוכר

אנחנו חוקרים ביופולימרים מורכבים. אנחנו חוקרים פפטידים וסוכרים ואת השילוב בינהם, גליקופפטידים.

למרות שסוכרים הם הפולימר הביולוגי הנפוץ ביותר, קשה מאוד לפענח את הקשר בין המבנה שלהם לפעילות הביולוגית. אנחנו מסנטזים סוכרים מורכבים באופן אוטומטי בשיטות החדישות ביותר בעולם.

אנחנו מפתחים שיטות חדישות להכנה של פפטידים ולשימוש בהם להבנה של מערכוב ביולוגיות. 

אנחנו חוקרים אינטראקציות של פפטידים וסוכרים עם סביבתם באמצעים אלקטרוכימיים ומגיעים לרגישויות יוצאות דופן. 

במעבדה משלבים פוטוכימיה, סינטזה על מצע מוצק, וריאקציה בזרימה רציפה. 

למעבדה שיתופי פעולה רבים ומגוונים בכל קצוות תבל 

אנחנו גם מציגים את העבודה על בירה מידי פעם

ואפילו פגשנו את השוסטרים מהחינוכית כדי ללמד אותם על סוכר  

 

beer